Rreth Nesh

TermoFiskal ofron rrollne të arkës fiskale me pakicë dhe shumicë

TermoFiskal është fabrika e letrës.

Etiketa termike është e përshtatshëm për terminale të vetëshërbimit, arka, printera, barkode termike, etiketa për peshore. Ne punojmë në pajisje evropiane me precizion të lartë. Falë kësaj, etikete termike siguroni një lexueshmëri të mirë të informacionit, fiksimin e tij të besueshëm vizual.

 

Termofiskal punon në pajisje evropiane me precizion të lartë. Gjithashtu gjatë prodhimit përdororet letër gjermane e sofistikuar.
4.8

200+ Vlerësime

4.6

400+ Vlerësime

4.8

100+ Vlerësime

4.7

200+ Vlerësime

TermoFiskal

Si kompani, ne jemi të përkushtuar të mbështesim rritjen dhe suksesin e bizneseve të klientëve tanë.

Rrollne të arkës fiskale
Letër A4

TermoFiskal

Si një kompani e specializuar në prodhimin e rrollne të arkës fiskale dhe letraveA4, ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë produktet dhe shërbimet më të mira të mundshme.

Procesi ynë i prodhimit është krijuar për të siguruar që klientët tanë të marrin produkte me cilësi të lartë që plotësojnë specifikimet e tyre të sakta.

Relation & Awards