Shërbimet

Termofiskal punon në pajisje evropiane me precizion të lartë. Gjithashtu gjatë prodhimit përdororet letër gjermane e sofistikuar.
Shërbimet tona

Ne jemi një ofrues i besueshëm i letrave fiskale dhe letrave A4.

Si kompani, ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë listat fiskale dhe letrat A4 të cilësisë më të lartë

Rollne të arkës fiskale

Rrollne fiskale prodhohen duke përdorur letër të cilësisë premium, e cila siguron qëndrueshmëri dhe përdorim afatgjatë. Ne përdorim teknika të avancuara prodhimi për të siguruar që informacioni i printuar të jetë i qartë, i lexueshëm dhe i lehtë për t'u lexuar. Rrollne tona vijnë në madhësi dhe gjatësi të ndryshme për të përmbushur nevojat e bizneseve të ndryshme.

Letër A4

Letrat A4 prodhohen duke përdorur letër me cilësi të lartë që është e përshtatshme për printimin e tekstit dhe imazheve me qartësi të qartë. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri opsionesh për personalizim, duke përfshirë pesha të ndryshme letre, përfundime dhe ngjyra. Letrat tona A4 mund të përdoren për printimin e faturave, faturave dhe dokumenteve të tjera të rëndësishme të biznesit.

Termofiskal

Në kompaninë tonë, ne besojmë në rëndësinë e qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë mjedisore. Ne përdorim materiale dhe praktika miqësore me mjedisin në procesin tonë të prodhimit për të minimizuar ndikimin tonë në mjedis. Ne gjithashtu inkurajojmë klientët tanë të adoptojnë praktika të qëndrueshme në bizneset e tyre duke ofruar alternativa të gjelbra ndaj materialeve tradicionale.

Cilësi e garantuar

Përveç angazhimit tonë për cilësi dhe qëndrueshmëri, ne vlerësojmë gjithashtu kënaqësinë e klientit. Ne e kuptojmë se çdo klient ka nevoja dhe preferenca unike, dhe ne përpiqemi të ofrojmë shërbime të personalizuara për secilin prej klientëve tanë. Qëllimi ynë është të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke ofruar produkte dhe shërbime të jashtëzakonshme.